100% Nöjd kundgaranti | 4,7/5 på över 300 recensioner | Över 7000 nöjda kunder i Norden!

Trendigaste frisyrer för kvinnor med tunt hår


Trendigaste frisyrer för kvinnor med tunt hår

 Sommaren är officiellt här, det hettar till utomhus och i trender för hår. Från skiktade trubbiga snitt och underskurna nisser, vi ser många eleganta, coolare utseenden som syns på röda mattorna runt om i världen.

Så hur översätts detta till en ny stil för dig?

Tja, om du är en kvinna med fint, tunt hår borde det inte vara en överraskning att inte varje look kommer att översättas sömlöst med din personlighet, hårtyp, hårstruktur och livsstil. I denna artikel kommer vi att ta en titt på några av de bästa hårklippningarna för de av oss med fint hår och tunna hårstrukturer & typer. Följ med när vi ger dig tips och stylingtricks samt hur du skapar täthet och volym.

DIN FRISÖR  VET BÄST

Innan vi börjar titta på några av trenderna den här säsongen inom hårklippning för kvinnor med tunt hår, låt oss prata om en av de viktigaste sakerna som behövs för att verkligen skapa en frisyr som du tycker om, och det är en bra frisör. Det är ett faktum: att hitta en frisör som specialiserar sig på fint, tunt hår kan göra skillnad i om du gillar din frisyr eller älskar den!

STILTRICKS FÖR FINT HÅR

Enkelt och lågt är en enorm trend inom damklippning och styling. Kvinnor vill lägga mindre tid på att styla sitt hår och ändå ha det snyggt, så att tid kan ägnas åt andra aktiviteter. Tillsammans med att klippa håret till en stil som är lite underhållsfri, finns det också små stylingtricks som kan användas för att skapa volym. Nedan är några av dem...

Börja med rötterna

Ett snabbt och enkelt sätt att ge fyllighet till hår som är fint och tunt är att använda produkter som hjälper till att öka volymen vid roten. En Hair Fattener är ett bra alternativ för någon som stylar med en fön, den kan användas på fuktigt hår från rötter till toppar för att lägga till tjockare när det blåses ut. Ett annat alternativ är att lägga till volym genom att använda en torr spray. När den sprayas vid roten absorberas olja som tynger håret ner och håret volymeras och lyfts.

BÄSTA KLIPPTIPSEN FÖR FINT OCH TUNT HÅR.

Skärningar som kombinerar lågt underhåll vid styling ligger högst upp i trenderna i år. Från trubbigt skurna till längre längder, här är hårklippstrenderna som passar bäst på fint och tunt hår:

Guppa

Guppa är ett bra sätt att lägga till täthet till tunt hår och vi har tur eftersom den här 90-talstrenden är tillbaka. Från spunky looks som är tunga med volym vid kronan, till mer reserverade hak- och axellängder. Guppa är ett utmärkt sätt att framhäva drag i ansiktet och skapa ett enkelt utseende av volym och tjocklek. En Guppa-frisyr kan vara bra för både en sofistikerad och ungdomlig look beroende på smink och annan klädsel som matchas med den.

 

Trubbiga snitt

Oavsett längd, kort, medium eller lång, är en trubbig klippning ett bra alternativ för kvinnor med fint, tunt hår. Den starka viktlinjen som skapas när en bob skärs ger faktiskt en illusion av volym och längd till vilken stil som helst när ändarna är trubbiga. Trubbiga snitt kan dock kräva mer tid att styla, eftersom vågor skapade av en locktång passar fint ihop med detta snitt.

Medellånga lobbar

Fortsatt ökande popularitet under de senaste åren är lobfrisyren, även känd som "long bob". Vackra i nästan vilken textur som helst, lobbar är väldigt mångsidiga oavsett om du vill ha en rörig, vågig eller elegant look. Det här snittet är speciellt passande för någon med en mer aktiv livsstil, eftersom det staplade utseendet på en lob skapar en ready-to-wear stil.

Långa längder

Tvärtemot vad många tror kan längre hår fortfarande se bra ut och ge djup åt hårstrån på kvinnor med tunt, fint hår. Längre snitt kräver dock lite lager och ett bra ställe att börja är framtill!

Hårförlängningar

Efter att håret har klippts till en ny stil, kanske du vill ändra det och lägga till mångsidighet till din stil med hjälp av hårförlängningar. Hårförlängningar är ett utmärkt alternativ för kvinnor med fint och tunt hår eftersom de låter dig skapa volym och täthet när det behövs. Här är några trendiga looks som kan skapas med hårförlängningar...

Cheat Sheet för fina/tunna hårklippningar

  • Lägg inte till lager i ryggen – detta kan ta bort den totala volymen från håret
  • Ändra din del för mer dimension
  • Lägg till färger för djup och volym
  • Klipp inte luggen – de tar bort hårets volym
  • Lägg till lager på framsidan till långa snitt
  • Klipp håret till en trubbig
  • Få inte skärsår som kräver mycket värmestyling – detta är skadligt för fint och tunt hår
Vi hoppas att den här bloggen var till hjälp och gav dig några idéer om de bästa damfrisyrerna för fint och tunt hår