100% Nöjd kundgaranti | 4,7/5 på över 300 recensioner | Över 7000 nöjda kunder i Norden!

FYRA STYLINGTIPS FÖR DIG MED TUNT HÅR


Alla mäns hårtyper har sina utmaningar. Tjockt hår kan bli frissigt och svåra att hålla toppade hela dagen medan en med tunt hår vill få mer volym och få håret att se tjockare ut. Här kommer våra bästa stylingtips för dig med tunt hår!

Alla män vill få den där perfekta frisyren och rätt volym som är en perfekt blandning mellan tunt och tjockt. För personer med tunt hår är Hårfibrer en perfekt produkt

MER VOLYM!

Resultatet vi vill uppnå är mer volym och då väldigt många har tunt hår så finns det riktigt bra schampon och balsam som hjälper dig att uppnå det. Satsa på schampon och balsam som stimulerar håret och ger det näring, samtidigt som det även reparerar skadat hår och gör så att håret ser märkbart fylligare ut.

ANVÄND RÄTT STYLINGPRODUKTER IHOP MED HÅRFIBER

Här vill vi ha produkter som inte tynger ned håret. Är formbara, har bra stadga, ger en schysst matt look med fyllighet och hållbar volym. Tänk även på att undgå att använda wet-look hårprodukter eftersom dessa gör så att håret ser tunnare ut.

Ett annat tips är att använda volymmousse i fuktigt hår, låt det torka in och applicera sedan hårfibret. Det hjälper håret att se tjockare ut samt att det ger det mer struktur

LÄMNA KAMMEN HEMMA!

En styling med kam kommer att göra att håret ser tunnare ut snarare än det motsatta, samtidigt som det även synliggör de tunnhåriga partierna än mer.

VÅGA GÖRA SAKER MED DIN FRISYR!

En detalj som är viktig, men som många missar. Ha roligt med håret, experimentera och prova olika produkter. Plötsligt kommer du hitta den där perfekta frisyren som passar dig!

Tänk också på att du exempelvis kan testa att blanda olika vaxer med varandra för att se vad det resulterar i, tänk på att det är lätta och inte tunga vaxer du skall använda ihop med hårfiber! Det absolut bästa är dock att endast kombinera med en hårspray!

Vi hoppas att det här hjälper dig med hårstylingen, och att du får till den där frisyren som du knappt kan få nog av!