100% Nöjd kundgaranti | 4,7/5 på över 300 recensioner | Över 7000 nöjda kunder i Norden!

Våra kunders berättelser


Letar du efter lösningar för håravfall?

Detta är Simons historia, en av våra bästa kunder som har handlat hos oss i över 5 år.

Hallå där!

De första tecknen på håravfall kan vara skrämmande. Jag var i förnekelse i veckor - mina vänner skulle säga att det var mer som månader och jag mådde dåligt över att vara tunnhårig. Jag är en forskarkille. Jag har ägnat timmar åt att läsa på webbplatser och artiklar om skallighet. Det finns lösningar att prova men att hitta den rätta är inte lätt.

Precis när jag skulle kasta in handduken och raka huvudet berättade en vän till mig om en produkt som heter Hårfiber. Vetenskapen om denna imponerade allvarligt på mig.

Vi är alla unika och de flesta produkterna är "one size fits all". Jag mådde mycket bättre efter att ha pratat med en kompis till mig som är läkare och förstod att det var en helt ofarlig lösning för mig att prova. Jag vet att allt inte fungerar för alla men hårfibrer gjorde mig hoppfull.

Om du letar efter hårlösningar och inte har hört talas om Hårfiber rekommenderar jag starkt att du kollar in Jason By Sweden. Om du är en forskare som jag är du tror jag kommer att vara glad att du gjorde det och ditt huvud också!

Med vänlig hälsning

Simon Angerlod