100% Nöjd kundgaranti | 4,7/5 på över 300 recensioner | Över 7000 nöjda kunder i Norden!

Hur använder man hårfiber?


Hårfibrer är ett populärt kosmetiskt hjälpmedel som används för att ge intrycket av tjockare och fylligare hår. De är särskilt användbara för personer med tunnt hår eller håravfall. Här är några steg för att använda hårfibrer på bästa sätt:

  1. Förberedelse: Innan du applicerar hårfibrerna, se till att ditt hår är rent och torrt. Tvätta och torka det noggrant för att avlägsna eventuell olja eller produktrester som kan påverka hur fibrerna fäster.

  2. Välj rätt färg: Hårfibrer finns i olika färger för att matcha olika hårfärger. Välj en färg som så nära som möjligt matchar din naturliga hårfärg för att uppnå det mest naturliga resultatet.

  3. Applicera på torrt hår: Använd hårfibrerna på torrt hår. Det är svårare för fibrerna att fästa på vått hår och resultatet blir inte lika bra.

  4. Skaka burken: Innan du öppnar burken med hårfibrer, skaka den försiktigt. Detta kommer att fördela fibrerna jämnt och göra det lättare att applicera.

  5. Applicera försiktigt: Öppna burken och strö försiktigt hårfibrerna över de områden där du vill ha mer volym eller täckning. Du kan använda en speciell applikator eller bara strö fibrerna direkt från burken. Var försiktig så att du inte överdriver det; det är oftast bäst att börja med små mängder och lägga till mer om det behövs.

  6. Jämna ut och forma: Efter att du har applicerat fibrerna, använd försiktiga och lätta knackande rörelser med fingertopparna för att jämna ut dem och forma ditt hår enligt önskat resultat. Du kan också använda en kam eller borste för att fördela fibrerna jämnt.

  7. Fixering: För att säkerställa att fibrerna sitter på plats kan du använda en hårspray med lätt till medelhåll. Detta hjälper till att fixera fibrerna och förhindra att de blåser bort under dagen.

  8. Undvik att röra håret: Efter att du har applicerat hårfibrerna är det bäst att undvika att röra eller klia dig i huvudet, eftersom detta kan störa resultatet.

  9. Tvätta ur det: Hårfibrer tvättas normalt ur med schampo och vatten. Om du vill ta bort dem helt och återgå till din naturliga look, tvätta håret noggrant.

  10. Öva: Att använda hårfibrer kan kräva lite övning för att uppnå det bästa resultatet. Ta dig tid att experimentera och hitta den mängd och teknik som fungerar bäst för ditt hår.

Kom ihåg att hårfibrer är ett temporärt kosmetiskt hjälpmedel och ger en optisk effekt av fylligare hår. De är ett användbart verktyg för att förbättra hårets utseende omedelbart, men de påverkar inte faktisk hårtillväxt.

 

Jason By Sweden Hårfiber