100% Nöjd kundgaranti | 4,7/5 på över 300 recensioner | Över 7000 nöjda kunder i Norden!

Vanliga frågor om hårfibrer


Kommer hårfiber att orsaka ytterligare håravfall?

Det finns ingen risk om håravfall när du använder hårfiber. Hårfibrer görs av naturliga keratinfibrer, vilket gör det säkert att använda och täcker inte över hårporerna eller orsakar hårbottenproblem.

Är det okej att använda hårfibern dagligen?

Ja, eftersom det är gjort av 100% naturligt material, gör det ingen skada att använda det dagligen, även om det rekommenderas att du använder det med måtta. För många applikationer kan få ditt hår att se onaturligt ut, vilket inte är utseendet du behöver. Hårfiber jämfört med hårfärgning är bekvämare och tar inte mycket tid under appliceringen.

Vad kommer att hända med mitt gråa hår, kommer hårfiber att kunna täcka det också?

Ja. Hårfiberlösningen kan enkelt täcka grått hår och göra hårfärgen jämn. Trådarna är väl fördelade för ett mer naturligt utseende.

Kan jag använda hårfiber samtidigt med andra hårprodukter?

Om du ska använda hårspray, gel eller wax så går det bra! Men tänk på att applicera gel eller vax före hårfibrerna och hårspray skall appliceras efter hårfiber.

Kan jag använda ett platt järn eller locktång efter att jag applicerat fiberhåret?

Det rekommenderas att du använder andra stylingverktyg innan hårfiber appliceras. Hårfibern kommer att komplettera utseendet när du stylar håret med platt eller locktång eller till och med efter hårtork.

Jag tvättade bara håret och försökte applicera hårfibern. Varför håller det inte?

Det rekommenderas starkt att du applicerar hårfiber på torrt hår. Så bäst att torka håret efter tvätt, se till att varje hårstrå är torrt, eller så kan du till och med använda en hårtork innan du applicerar hårfiber för att få det att fästa väl vid ditt naturliga hår. Detta gör det också lättare att utforma när det appliceras på torrt hår.

Kan jag inte använda schampoo när jag använder hårfiber?

Självklart kan du göra det! Men när du schamponerar så kommer fibrerna att försvinna! Du kan gå utan att schamponera håret i några dagar, eftersom hårfibern kommer att hålla fast i ditt naturliga hår tills du schamponerar.